House for sale in Porec - CROATIA

578 000
170 m²
4 main rooms
REF :
75367
578 000

3 bedroom luxury House for sale in Porec, Croatia

U samom srcu zapadne obale Istre, jedne od najrazvijenijih hrvatskih županija, smješten je grad Porec. Ova atraktivna destinacija poznata kao grad kulture UNESCO-vih spomenika, sporta i turizma višestruko je nagradivana zbog svoje urednosti i cistoce. Svojim posjetiteljima pruža savršen spoj plave i zelene Istre, za opuštanje u morskim radostima ili pak avanturama u prirodi.
Na udaljenosti od par kilometara do centra zbivanja i brojnih plaža, nalazi se predivna dvojna vila površine 170 m2 sa bazenom od 24 m2 i uredenom okucnicom. Smještena je na kraju naselja te je kao takva zadnja u nizu gradevinskog pojasa sa pogledom na zelenilo. Osigurana su dva parkirna mjesta u kompletno ogradenom dvorištu koje pruža privatnost. Na kamenom dijelu fasade planirana je vanjska rasvjeta te ljetna kuhinja koje osiguravaju maksimalnu iskoristivost okucnice kroz citav dan.
Sama kuca prostire se na dvije etaže; prizemlje sa "open space" kuhinjom te dnevnim boravkom, jednom spavacom sobom i kupaonicom te hodnikom i tehnickom sobom za spremište. Na katu se nalaze još dvije spavace sobe sa zasebnim kupaonicama i velikom natkrivenom terasom. Podno grijanje postavljeno je u svim prostorijama sa ugradenom toplinskom pumpom te klima uredajima kroz cijelu kucu.
Radovi su trenutno u završnoj fazi pa postoji mogucnost dogovora za iste.
Kuca je kvalitetno gradena za potrebe vlasnika sa brigom o svim detaljima.
Ne propustite priliku za ovu kvalitetnu nekretninu na izvrsnoj lokaciji za potrebe turizma koja nedvojbeno vraca uloženo ili pak za potrebe stanovanja koja pruža mir i svakodnevni komfor.

Ask for more information through your contact person

Consult our privacy policy.

Dogma Nekretnine
Fiorella la Guardia 6
- Rijeka

Photos of the property


Further details

Further details

Legal references

Information on the risks to which this property is exposed is available on the Géorisques website : <a href="https://www.georisques.gouv.fr">www.georisques.gouv.fr</a>: www.georisques.gouv.fr

Characteristics

Information on the risks to which this property is exposed is available on the Géorisques website : <a href="https://www.georisques.gouv.fr">www.georisques.gouv.fr</a>: www.georisques.gouv.fr

Energy and Risks

Not communicated