House for sale in Svetvincenat - CROATIA

525 000
170 m²
5 main rooms
REF :
85502
525 000

3 bedroom luxury House for sale in Svetvincenat, Istria

Prekrasna i novoizgradena prizemnica smještena u mirnom dijelu naselja, pruža idealno mjesto za miran odmor ili boravak u srcu Istre. Kuca je potpuno opremljena sa svim sadržajima potrebnim za ugodan boravak.
Prostiruci se na površini od 170 m2, ova kuca nudi prostrane i udobne prostorije. Sadrži tri spavace sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, što osigurava privatnost i udobnost za goste. Tu je i zaseban toalet za dodatnu prakticnost. Kuhinja i blagovaonica su moderno uredene i mogu primiti do 8 gostiju, što je idealno za obiteljska okupljanja ili vecere s prijateljima.
U sklopu ukupnog zemljišta velicine 951 m2, nalazi se vanjski grijani bazen velicine 32 m2. Gosti mogu uživati ??u osvježavajucem plivanju ili jednostavnom puštanju na ležaljkama pored bazena. Uz bazen se nalazi i veliko igralište namijenjeno za odbojku i badminton, opremljeno sportskim podlogom. Ova aktivna zabava pruža mogucnost za rekreaciju i provodenje vremena na otvorenom.
Lokacija kuce je iznimno mirna i pruža osjecaj privatnosti. Gosti mogu uživati ??u opuštajucim ljetnim vecerima na vanjskoj terasi uz roštilj, stvarajuci posebne trenutke za sve clanove obitelji.
Važno je napomenuti da su prostorije kuce opremljene podnim grijanjem te su u potpunosti klimatizirane. Osigurati ugodan boravak tijekom toplih ljetnih mjeseci i hladnih zimskih dana. Kuca posjeduje A+ certifikat, koji potvrduje njezinu energetsku ucinkovitost i održivost.
Svetvincenat krasi renesansni trg "Placa" sa kaštelom Morosini-Grimani, jednim od najocuvanijih primjera venecijanske arhitekture u Istri i šire.
Smješten na jugu središnje Istre, jedan je od istarskih dragulja u kojem se posljednjih godina oživljava turisticka ponuda posebno kroz razne manifestacije.
Za sve dodatne informacije i/ili razgledavanje, obratite se s povjerenjem licenciranih agenata za nekretnine s višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina:
LORENA KOGEJ
Agent s licencom
Mob 091/738-7200
Telefon 052/639-276
SANDRA MILETIC
Agent s licencom
Mob 091/988-5843
Telefon 052/639-276

Ask for more information through your contact person

Consult our privacy policy.

Dogma Nekretnine
Fiorella la Guardia 6
- Rijeka

Photos of the property


Further details

Further details

Legal references

Information on the risks to which this property is exposed is available on the Géorisques website : <a href="https://www.georisques.gouv.fr">www.georisques.gouv.fr</a>: www.georisques.gouv.fr

Characteristics

Information on the risks to which this property is exposed is available on the Géorisques website : <a href="https://www.georisques.gouv.fr">www.georisques.gouv.fr</a>: www.georisques.gouv.fr

Energy and Risks

Not communicated