Appartement à vendre à Benahavís - ESPAGNE

407 000
103 m²
4 pièces
RÉF :
ParaisoPP3
407 000

Penthouse de luxe de 3 chambres en vente Benahavís, Andalousie

Stel je voor dat je woont in een prachtig appartement op de begane grond met een ruime terras, in een mooie gated community in Benahavís, waar de charme van Andalusisch design gecombineerd wordt met moderne elegantie. Deze charmante woning biedt adembenemend zeezicht, waardoor het een werkelijk betoverende leefervaring is.
De community zelf roept het gevoel op van een pittoresk Andalusisch dorp, met geplaveide straatjes, kleurrijke potten vol geraniums en witte muren die rust en charme uitstralen. Hier vind je alle nodige voorzieningen voor een comfortabel en veilig leven, van speelplaatsen voor kinderen tot zeven buitenzwembaden, een verwarmd zwembad voor het hele jaar door, een goed uitgerust sociaal clubhuis, een fitnessruimte, een ontspannende spa, 24-uurs beveiliging en attente conciërgediensten.
Binnen in dit appartement op de begane grond stroomt natuurlijk licht de moderne ruimtes binnen, waardoor een sfeer van warmte en ruimtelijkheid ontstaat. Het zorgvuldige ontwerp omvat hoge plafonds in sommige gebieden, maar zonder twijfel is het hoogtepunt het grote terras dat leidt naar je eigen privé solarium. Deze charmante buitenruimte nodigt je uit om te genieten van het glorieuze klimaat van de Costa del Sol, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen, te genieten van gezellige momenten en te genieten van het adembenemende zeezicht.
Elk detail is met zorg ontworpen voor jouw plezier en comfort, waardoor dit appartement op de begane grond met terras en solarium een idyllische toevluchtsoord is te midden van de schoonheid van Andalusië. Ervaar het beste van modern wonen gecombineerd met het rijke culturele erfgoed van de regio, allemaal in het hart van het golfparadijs en op slechts enkele minuten van handige voorzieningen. Omarm het kustleven en maak van deze droomwoning je nieuwe thuis.

Demandez plus d'informations
à l'agence grâce à votre interlocuteur.


Consulter notre politique de confidentialité.

Alcantara & Good
Estepona
- Estepona

Les photos


Les détails de l'annonce

Les détails de l'annonce

Références légales

Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Caractéristiques

Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Diagnostic et Risques

Non communiqué