Maison à vendre à Benalmádena - ESPAGNE

1 699 000
425 m²
5 pièces
RÉF :
11624
1 699 000

Villa de luxe de 4 chambres en vente Benalmádena, Andalousie

Una increïble vila situada en Ranxo Diumenge, un dels llocs més prestigiosos de la Costa d'el Sol, a la banda de Benalmádena Poble i amb fàcil accés a l'autopista A-7 per arribar a l'aeroport de Màlaga en només 15 minuts.
Principalment construïda en un sol nivell amb prou feines un dormitori i el seu bany en suite al pis superior ha estat completament reformat l'any 2000 per proporcionar un espai ampli i lluminós amb estil modern, conservant la calidesa i el caràcter de el disseny original. Una entrada impressionant d'estil carruatge ens porta a la porta que dóna a un vestíbul des del qual passem a una gran sala de recepció oberta amb menjador, sostre de volta i llar de foc.
A través d'unes portes franceses abatibles d'aquest saló accedim a una àmplia terrassa coberta que ens regala unes meravelloses vistes a la mar, jardí i la piscina. Si caminem cap al costat oposat una altra porta francesa ens portarà a una terrassa apartada i protegida on podrem refugiar-nos de la brisa de la mar i gaudir d'un bon esmorzar en els matins hivernals. A la dreta de l'vestíbul tenim un menjador addicional amb finestra de sostre i un acollidor bar que ens porta a una cuina totalment equipada amb taulells de granit i veí d'ella un safareig amb accés a la terrassa de pati. Mentre que a l'esquerra del vestíbul trobem una habitació que es pot fer servir com a dormitori o sala de televisió més un lavabo com a visitant.
A el costat de la xemeneia actualment adaptada per funcionar amb gas trobem un passadís interior que ens condueix a l'ampli dormitori principal des del qual tenim accés a la terrassa. El seu bany en suite de luxe disposa d'una banyera estil sabatilla i una dutxa arran de terra.
Des d'aquest passadís podem accedir a dos dormitoris més, tots dos amb armari encastat, els dos compartint un bany complet i per una escala anem a la cambra dormitori que és l'única habitació en el nivell superior de la casa. Aquest té accés a una terrassa amb espectaculars vistes a la mar i compta amb un bany en suite.
Des de la terrassa en planta baixa tenim vistes obertes a l'bonic jardí amb una gran piscina climatitzada. A el front de la casa veiem un garatge per a cotxes i una altra entrada amb més places de pàrquing. La vila compta amb aire condicionat fred-calor, obertures amb doble vidre modern i calefacció per terra radiant.
Per quan tinguem convidats, la casa d'hostes es troba separada en la parcel·la contigua. Posseeix el seu propi jardí privat i terrassa, un ampli saló menjador de planta oberta amb accés a jardí i terrassa. Compta amb una cuina equipada i un dormitori amb armaris encastats i bany complet. Posseeix pàrquing tipus drive-in amb porta automàtica.

Demandez plus d'informations
à l'agence grâce à votre interlocuteur.


Consulter notre politique de confidentialité.

Kool-Properties.com
CALLE FICUS
- Benalmádena

Les photos


Les détails de l'annonce

Les détails de l'annonce

Références légales

Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Caractéristiques

Les informations sur les risques auxquels ce bien est exposé sont disponibles sur le site Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Diagnostic et Risques

Non communiqué